Nordic Walking: Beginners Cursus

De beginnerscursus bestaat uit een reeks van. Tijdens deze lessen zal de techniek aangeleerd worden. Dit is niet eenvoudig. De praktijk heeft uitgewezen dat men minimaal 5 lessen van een uur nodig heeft om Nordic Walking onder de knie te krijgen. Tijdens de lessen zullen er ook spierversterkende oefeningen worden gedaan en de nodige stretch oefeningen. De cursus vindt plaats in het prachtige gebied de Loonse en Drunense Duinen. Ons vertrekpunt is de parkeerplaats van camping de Roestelberg. We werken met maximaal 10 personen in een les. Op de onderstaande dagen worden de cursussen gegeven. Indien men een keer niet kan, dan kan men de les op een andere dag inhalen. De kosten zijn € 50.- voor de gehele cursus. De Nordic Walking stokken (poles) krijgt u tijdens de lessen in bruikleen. Wij maken gebruik van Leki stokken met het trigger systeem.

Doorloopgroep

Na de beginnerscursus van 5 weken bestaat er de mogelijkheid om in een groep verder te trainen in de z.g.n. doorloopgroep.Wekelijks zal er aan de conditie worden gewerkt en de spieren zullen de nodige oefeningen te verduren krijgen. Een voorwaarde is wel dat men in het bezit moet zijn van eigen stokken. De kosten van de cursus is per kwartaal € 65,-.

Voor wie

Er wordt elke les ongeveer 5a6 km gewandeld. Van de deelnemers wordt verwacht dit conditioneel aan te kunnen. Mensen met “beperkingen” kunnen in speciale groepen les krijgen. Ook is er een mogelijkheid om privé-les te krijgen.

Groepsuitjes

U kunt ook informatie aanvragen voor groepsuitjes. Het is ook mogelijk om een workshop te combineren met een AFTERWALK diner in een van de horecagelegenheden rondom de Loonse en Drunense Duinen.

Meer informatie over nordic walking bij RaymondPT:

Bent u geďnteresseerd? Bel of e-mail ons voor een afspraak.

terug